• Tällainen on OnePlussan uusin lippulaivapuhelin: Näytössä piilee ennätys

    OnePlus on julkistanut tänään uusimman OnePlus 12 -älypuhelimensa.

    OnePlus 12:n yhtenä vetonaulana on aikaisempaa kirkkaampi näyttö. Näyttöpaneelina on 120 hertsin 2K Super Fluid LTPO AMOLED, jossa on korkea 4500 nitin kirkkaus. Kyseessä on tähän asti kirkkain älypuhelimissa esitelty näyttö. Kirkkaudella on vaikutusta etenkin silloin, kun laitetta käytetään kirkkaissa ulkotiloissa.

    Uutuus tukee 100 watin SUPERVOOC-pikalatausta ja 50 watin langatonta AIRVOOC-latausta.

    Laitteessa on 5400 milliampeeritunnin kaksoiskennoakku. Kyseessä on varsin isokokoinen akku, jonka kokoa on saatu kasvatettua aikaisemmasta mallista kahdeksalla prosentilla. Langallisella pikalatauksella akun varaus täyttyy tyhjästä täyteen 26 minuutissa.

    Puhelimen jäähdytystä on petrattu uudella Dual Cryo-velocity Cooling -järjestelmällä, jonka jäähdytyspinta-ala on aikaisempaa suurempi. Samalla jäähdytysmateriaalia on kehitetty.

    OnePlus 12:n kolmoiskamerassa on markkinoilla vielä harvinainen 50 megapikselin pääkamera, jonka sensori on kehitetty yhdessä Sonyn kanssa. Laitteessa on lisäksi 64 megapikselin 3-kertaisella zoomilla varustettu periskooppitelekamera ja 48 megapikselin ultralaajakulmakamera. Videokuvaus onnistuu tarkimmillaan 8K-tarkkuudella. Etukameran kennon koko on 34 megapikseliä.

    Kokonsa puolesta uutuus on jonkin. verran suurempi kuin OnePlus 11. Painoa on 220 grammaa.

    OnePlus 12 julkaistaan globaalisti Kiinan ulkopuolella vuoden 2024 alussa. Julkisuudessa on ennakoitu, että uutuuden hinnat nousevat jonkin verran aikaisemmasta OnePlus 11 -mallista.

    Hei! Luitko jo tämän?

    Tämä sympaattinen kuljetusrobotti voi saapua ovellesi tulevana jouluna

    Tagit: OnePlus 12  älypuhelin  OnePlus  
      Takaisin
    0 kommenttia:
    Kommentoi: