• Applelta varoitus iPhone-käyttäjille: Älä tee näin yön aikana

    Moni lataa älypuhelintaan öisin, mutta Applen mukaan niin ei tule tehdä.

    Apple on julkaissut tukisivustollaan varoituksen, jonka mukaan iPhone-käyttäjän ei tule asettaa latauksessa olevaa puhelintaan esimerkiksi tyynyn (tai itsensä) alle nukkumisen ajaksi. Sama koskee myös pistokkeeseen liitettyä langatonta latausalustaa. Valmistajan mukaan älypuhelin, laturi ja langaton latausalusta tulisi pitää hyvin ilmastoidussa tilassa yön aikana.

    Varoituksen taustalla voivat olla tapaukset, joissa esimerkiksi tyynyn alle sijoitettu iPhone on aiheuttanut tulipalon. Riski koskee muitakin puhelimia.

    Apple varoittaa lisäksi hankkimasta niin sanottuja varustelatureita iPhonen lataamista varten. Latauspiuhojen ostaminen on lisääntynyt sen jälkeen, kun muun muassa Apple ei enää sisällytä johtoa myyntipakkaukseen. Myynnissä on kuitenkin täysin turvallisiakin muiden valmistajien tarvikejohtoja, joissa on maininta siitä, että ne on suunniteltu varta vasten iPhonelle (Made for iPhone). Kuluttaja voi olla suhteellisen turvallisin mielin myös CE-merkittyjen tuotteiden kohdalla. Suurin riski kaapelien ostamisessa voi olla halpojen ulkomaisten verkkokauppojen kohdalla.

    Apple huomauttaa, että vaurioituneen laturin tai latauskaapelin käyttö voi johtaa tulipaloon tai sähköiskuun.

    Hei! Luitko jo tämän?

    Huonoja uutisia Teslalle: Viranomainen käynnistää uuden tutkinnan Autopilotista

    Tagit: iPhone  Apple  
      Takaisin
    0 kommenttia:
    Kommentoi: