• Applen lanseeraus lähestyy: Tämä iPhone 15:sta tiedetään nyt

    Apple esittelee uudet iPhone-mallit syyskuussa.

    Applen seuraava iPhone, mallimerkinnältään 15, pitää sisällään lähes varmasti ainakin yhden monen käyttäjän pitkään odottaman muutoksen: Apple on nimittäin vaihtamassa oman lightning-liitäntänsä USB-C:hen eurooppalaisten säädösten mukaisesti.

    Aikaisemmat mallit eivät ole tuoneet enää mullistavia uutuuksia. Samaan aikaan Applen kilpailijat ovat tuoneet tasavahvoja kilpailijoita markkinoille. Tämä on tarkoittanut sitä, että taistelu kuluttajien rahoista on koventunut.

    Julkisuudessa kiertää useita vahvistamattomia tietoja seuraavan iPhonen ominaisuuksista. Markkinoilla odotetaan joko 6,1-tuumaista tai 6,2-tuumaista ja sen lisäksi 6,7-tuumaista kokovarianttia. Kalleimpaan Pro-malliin odotetaan periskooppizoomia. Applelta odotetaan yhteensä neljää iPhone 15 -mallia, joiden koko olisi sama kuin nykyisessä iPhone 14 -mallissa. Huhujen mukaan Apple saattaa nostaa Pro-mallien hintoja.

    Ulkoisesti suurinta muutosta povataan Pro-malleihin, joiden näyttö ulottuu pidemmälle kohti reunoja ja reunoissa on käytetty materiaalina titaania. Laitteen kulmia olisi vahvistamattomien tietojen mukaan pyöristetty. Pro-mallien näyttö kaareutuisi aikaisempia malleja enemmän reunojen päälle. Uutta Pro-malleissa olisi myös fyysinen painike, joka korvaisi aikaisemman vaimennuskytkimen. Uuden painikkeen voisi ohjelmoida useisiin eri toimintoihin.

    Uutta olisi myös se, että kaikki iPhone 15 -mallit saisivat pienen Dynamic Island -näytön laitteen yläosaan. Se esiteltiin ensimmäisen kerran iPhone 14 Pro -malleissa. Tämän lisäksi iPhone 15 -mallistoon odotetaan aikaisempaa energiatehokkaampia oled-näyttöjä. Aikaisemmin mainittu periskooppi-zoom olisi vain kalleimmassa iPhone 15 Pro Max -mallissa.

    Kameravalikoiman odotetaan pitävän sisällään 48 megapikselin pääkameran, jollainen olisi myös perusmallissa. Pro-mallissa saattaa kuitenkin olla pienempi CMOS-kuvasensori.

    Puhelimen uusiksi värivaihtoehdoiksi kaavaillaan tummaa pinkkiä ja vaaleansinistä. Uutuudet tulisivat tilattaviksi syyskuun puolivälissä tai pian sen jälkeen.

    Hei! Luitko jo tämän?

    Uusi video: Tällainen on OnePlus-näppäimistö

      Takaisin
    0 kommenttia:
    Kommentoi: