• HMD tuo älypuhelimen kiinnostavaan hintaluokkaan: Tämä siitä tiedetään

  Nokia-puhelimistaan tuttu suomalainen HMD tuo pitkästä aikaa markkinoille kalliimman hintaluokan älypuhelimen, kertoo SuomiMobiili.

  HMD on julkaissut viime aikoina edullisimman hintaluokan peruspuhelimia, mutta varsinaista älypuhelinta on saatu odottaa. Nyt sellainen on tulossa, kun Skylineksi ristitty malli on piakkoin saapumassa markkinoille. Vielä vahvistamattomien tietojen mukaan uutuus lanseerataan heinäkuun 10. päivä. Skylinen hinnaksi arvioidaan noin 520 euroa, joten sijoittuisi keskihintaluokkaan.

  Mitä Skylinestä sitten tiedetään? Markkinoilla ennakoidaan, että puhelimessa on kahdeksan gigatavun keskusmuisti, 256 gigatavua tallennustilaa ja paikka kahdelle sim-kortille. Näytössä käytetään oled-paneelia, jonka virkistystaajuus olisi 120 hertsiä.

  Takakamerassa on peräti 108 megapikselin kenno, minkä lisäksi puhelimen takaa kerrotaan löytyvän kahdeksan megapikselin ultralaajakulmakamera. Etupuolen selfie-kamerassa on 32 megapikselin kenno.

  Puhelimen virtalähteeksi huhut kertovat 4 900 milliampeeritunnin akun, joka tukisi 33 watin pikalatausta. Vahvistamattomien tietojen mukaan puhelin olisi IP67-sertifioitu, minkä ansiosta laite on vesitiivis.

  Käyttöjärjestelmänä olisi Android 14 ja puhelimen näyttölukituksen avaamiseen käytettäisiin näytönalaista sormenjälkiskanneria.

  Kuvassa HMD Pulse Pro.

  Lähde: SuomiMobiili

  Hei! Luitko jo tämän?

  Panasonic tutki: Suomalaisilla työpaikoilla vaihdetaan tietokoneet uusiin turhan aikaisin

  Tagit: HMD  älypuhelin  Skyline  
    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi: