• Huipputeknologiaa sisältävä älyvaaka tulee: Voi paljastaa eteisvärinän

    Withings-yhtiön viime vuonna esittelemä tavallista älykkäämpi vaaka on saanut myyntiluvan Yhdysvalloissa ja on tulossa markkinoille tänä syksynä.

    Withings Body Scan Connected Health Station -sanahirviön takana on älykäs henkilövaaka, joka pitää sisällään uudenlaisia terveysteknologian innovaatioita. Äskettäin vaaka sai myyntiluvan Yhdysvaltain terveysviranomaisilta.

    Lähes 400 euron hintaiseksi kaavailtu vaaka on kallis, mutta valmistaja luottaa sen ominaisuuksien kiinnostavan kuluttajia.

    Alun perin viime vuoden Las Vegasin teknologiamessuilla lanseerattu laite on lajissaan ensimmäinen vaaka, joka havaitsee sydämen eteisvärinän ECG-mittauksen avulla. Tämän lisäksi vaaka osaa analysoida tarkasti käyttäjänsä kehonkoostumuksen. Se mittaa lisäksi hermoston aktiivisuutta ja kertoo verenkierron tilasta. Erikoisempi ominaisuus on myös vaa’an kyky tarkkailla jalkojen hikoilun astetta ja mahdollista neuropatiariskiä. Mittauksiin ei kulu aikaa 90 sekuntia enempää. Tämän jälkeen laite kokoaa datasta helppolukuisen digitaalisen raportin.

    Valmistajan mukaan laitteen akussa riittää virtaa 12 kuukaudeksi yhdellä latauksella.

    Hei! Luitko jo tämän?

    Läpimurto: Tekoäly antoi halvaantuneelle naiselle äänen takaisin avatarin avulla

    Tagit: withings  älyvaaka  Withings Body Scan Connected Health Station  
      Takaisin
    0 kommenttia:
    Kommentoi: