• Kova valinta: Samsung Galaxy S24 Ultra vai iPhone 15 Pro Max?

    Samsung Galaxy S24 Ultra on täsmälleen yhtä kallis kuin iPhone 15 Pro Max, mutta mitä rahalla saa?

    Digital Trends -sivusto on arvioinut artikkelissaan kahden huippupuhelimen ominaisuuksia verrattuna hintaan.

    Samsungin uusi Galaxy S24 Ultra on halvimmillaan täsmälleen saman hintainen kuin edullisin iPhone 15 Pro Max eli 1 499 euroa. Kyse ei ole edullisesta puhelimesta, joten ostaja saattaa hyvinkin olla kiinnostunut siitä, kumpi kannattaa hankkia ja millaisia eroja laitteiden ominaisuuksissa on.

    IPhone 15 Pro on ensimmäinen iPhone, jossa on titaanista valmistettu kuori. Myös Samsung on ottanut käyttöön titaanin vahvistamaan Galaxy S24 Ultraa. Digital Trends muistuttaa, ettei Apple nostanut uusimman sukupolven Pro Max -puhelimen hintaa, vaikka se vaihtoi kuoren materiaalin ruostumattomasta teräksestä titaaniin.

    IPhone 15 Pro Maxin perusversion mukana käyttäjä saa 256 gigatavua tallennustilaa. Galaxy S24 Ultra tarjoaa tuplasti tämän eli 512 gigatavua.

    Ultra-mallin aikaisempaa korkeampaa hintaa voi perustella useilla tekoälyominaisuuksilla, joista kerroimme tässä artikkelissa. Puhelimessa on myös uusin ja tehokkain Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 -prosessori.

    Digital Trends huomauttaa, että yksi syy Galaxy S24 Ultran hintaan voi olla sen uusin ja kestävin versio Gorilla Glass -näyttölasista (Gorilla Glass Armor), joka on todennäköisesti aikaisempaa lasia kalliimpi.

    Teknisesti Samsungin ja Applen laitteet ovat monella rintamalla tasaväkisiä. Hienoisia eroja voi löytää näytön resoluutiosta (Galaxy S24 Ultrassa 1440 x 3120 pikseliä, Apple 15 Pro Maxissa 1290 x 2796 pikseliä) ja akun koosta (Ultrassa 5000 mAh, Pro Maxissa 4441 mAh).

    Hei! Luitko jo tämän?

    Futuristin kommentti: Samsung Galaxy S24:n ostaja on tekoälyn etunenässä

    Tagit: Samsung Galaxy S24 Ultra  Apple iPhone 15 Pro Max  älypuhelin  
      Takaisin
    0 kommenttia:
    Kommentoi: