• LG esitteli television, jonka erikoisuus on läpinäkyvyys

    LG kutsuu uutuutta ensimmäiseksi läpinäkyväksi langattomaksi OLED-tv:ksi.

    Parhaillaan käynnissä olevilla CES 2024 -messuilla näyttävästi esillä oleva korealainen elektroniikkavalmistaja LG on paljastanut erikoisen uutuuden: OLED T -malliversion, jota yhtiö pitää maailman ensimmäisenä ”läpinäkyvänä” OLED-tv:nä. 4K-resoluutiolla toimiva näyttö pitää sisällään LG:n langattoman teknologian sekä äänelle että kuvalle. Näyttö liukuu esiin ”laatikosta” ja sen saa myös piilotettua samaan paikkaan. Näin ollen tv sopii varsin hyvin niille, jotka eivät halua katsella laitetta silloin, kun tv ei ole käytössä.

    Muutakin uutta on: Televisio on varustettu LG:n uusimmalla prosessorilla, joka tarjoaa 70 prosenttia paremman grafiikkasuorituskyvyn ja 30 prosenttia nopeamman prosessointinopeuden. Viime vuonna esitelty Zero Connect Box välittää äänen ja videon langattomasti televisioon. Käyttäjä kytkee kaikki lisälaitteet kuten pelikonsolit Zero Connect Boxiin.

    OLED T kätkee sisäänsä alaspäin suunnatut kaiuttimet ja joitakin muita oleellisia komponentteja. Televisio on varustettu taustavalolla, jonka saa kytkettyä pois. Tällöin tv näyttää läpinäkyvältä: kansainväliset teknologiamediat ovat kuvailleet kokemusta siten, että läpinäkyvässä moodissa olevan näytön kuva tuntuu olevan aidosti huoneessa.

    Mielenkiintoinen ominaisuus on ”T-Bar”, joka esittää kuvan alalaidassa muun muassa uutisia ja säätietoja muun ruudun pysyessä pois käytöstä.

    Myös Samsung on esitellyt CES-messuilla oman versionsa läpinäkyvästä tv-näytöstä, mutta sen julkaisusta ei ole vielä tietoa. LG aikoo tuoda omansa myyntiin kuluvan vuoden aikana.

    Hei! Luitko jo tämän?

    Entä jos etuoven lukko avautuisi kasvoilla? Se on jo mahdollista

    Tagit: LG  Oled T  CES 2024  
      Takaisin
    0 kommenttia:
    Kommentoi: