• Näin Google paransi Bard-tekoälyä

    Google kertoi kuluvalla viikolla päivityksistä Bard-tekoälyynsä.

    ChatGPT:n ohella tämän hetken tunnetuimpiin tekoälybotteihin lukeutuva Google Bard on saamassa useita päivityksiä.

    Päivitysten myötä Google antaa Bardille pääsyn aikaisempaa useampaan tunnettuun Googlen omistamaan palveluun kuten YouTubeen ja Google Driveen. Jatkossa Bardia voi käyttää esimerkiksi tulevan matkan suunnitteluun Bardin päästessä Google Flights -palvelun dataan. Google Drivessä Bardista on hyötyä esimerkiksi kokousmuistion yhteenvedon tekemiseen.

    Google kertoi lisäksi, että jatkossa Bard osaa kommunikoida useilla kielillä ja toimia faktantarkistajana.

    Tekoälykilpailu ei ainakaan vähene tulevaisuudessa, sillä Microsoftin omistama, ChatGPT:n tekoälyä kehittävä OpenAI on niin ikään kertonut viime aikoina parannuksista. Amerikkalaiselle CNN-kanavalle Bardin uudistuksia kommentoineen Googlen edustajan mukaan entistä älykkäämpi Bard säästää jatkossa ihmisten aikaa.

    – Kymmenissä sekunneissa tai joissakin minuuteissa voi jatkossa tehdä saman, mikä aikaisemmin vei tunnin tai enemmän, Google Assistantista ja Bardista vastaava Google-johtaja Sissie Hsiao kommentoi medialle.

    Jatkossa Bard osaa paitsi tuottaa tekstiä käyttäjän ohjeiden mukaan, myös valita aiheeseen soveltuvia videoita YouTubesta tai lisätä informaatiota ajo-ohjeilla. Jos käyttäjä ei halua antaa Bardille pääsyä Google Driveen, hän voi kieltää tämän Bardin asetuksista. Googlen mukaan uusia ominaisuuksia ei käytetä kohdennettujen mainosten myymiseen.

    Bardin käyttäjä voi arvioida tekoälyn vastauksia. ”Double check” -napin painaminen näyttää, missä kohdissa Google-haku eroaa tai vahvistaa tekoälyn vastauksessa olevan tiedon.

    Lähde: CNN

    Hei! Luitko jo tämän?

    Tekoäly paljastaa Parkinsonin taudin vakavuuden minuuteissa

      Takaisin
    0 kommenttia:
    Kommentoi: