• Polar esitteli uuden urheilukellon: Akun kesto treenitilassa vakuuttaa

    Polar Grit X2 Prosta tulee myyntiin kaksi eri versiota.

    Polar on julkaissut uusimman Grit X2 Pro -ulkoilukellonsa, joka ominaisuuksiensa puolesta tavoittelee vaativampaa käyttäjäkuntaa.

    – Tämä kellomalli on jo pitkään ollut suosittu armeijan työntekijöiden, pelastajien ja vaativimmissa olosuhteissa harjoittelevien keskuudessa, Polar Electron toimitusjohtaja Sander Werring kertoo yhtiön tiedotteessa.

    Kellossa on Amoled-kosketusnäyttö, jota suojaa naarmuuntumattomaksi mainostettu safiirikristallilasi. Kehys ja etukuori on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Valmistajan mukaan kyseessä on tähän mennessä sen edistynein ulkoiluharrastajalle tarkoitettu urheilukello. Laitteessa on kaksitaajuinen gps, uudenlainen signaalia vahvistava antenni ja tuki offline-kartoille.

    Grit X2 Pro on täyttää Yhdysvaltain armeijan standardit (810H) eli se kestää suurta korkeutta, matalaa painetta, altistumista korkeille ja matalille lämpötiloille, korroosiota ja veteen upottamista.

    Kello sisältää sisäänrakennetut topografiset kartat, uuden kuljettu reitti -ominaisuuden ja Strava-reittisynkronoinnin. Kellossa on esiasennettuna Euroopan ja Pohjois-Amerikan kartat, joissa on runsaasti yksityiskohtia rakennuksista, puistoista, tärkeimmistä tieverkoista, kaduista ja vesistöistä.

    Mittaa EKG:n

    Kellon akun kestoksi kerrotaan 140 tuntia virransäästö-treenitilassa, 43 tuntia treenitilassa ja 10 päivää kellotilassa. Polar Grit X2 Prossa on sisäänrakennettu taskulamppu ja 32 gigatavun tallennustila treenitietojen, karttojen ja useiden reittien tallentamista offline-käyttöä varten.

    Polkujuoksussa, vaelluksilla ja pyöräillessä käyttäjät näkevät pystynopeutensa reaaliajassa sekä keskimääräisen nousunopeutensa (VAM) 30 sekunnin ajalta. 3D-nopeusmittari laskee käyttäjän todellisen nopeuden, kun tämä liikkuu ylös- ja eteenpäin.

    Sensoreiden avulla kello mittaa sykkeen lisäksi rannepohjaisen EKG-lukeman, SpO2-veren happipitoisuuden ja yöllisen ihon lämpötilan.

    Polar Grit X2 Pro on saatavana myös Titan-erikoismallina, jossa on kevyempi, titaanista valmistettu kehys. Polar Grit X2 Pro Titanissa on silikonirannekkeen lisäksi nahkaranneke, jonka materiaalina on antibakteerinen, korkista valmistettu sisäpinta.

    Grit X2 Pro on ennakkotilattavissa Polar.comista. Myynti alkaa 3. huhtikuuta saatavuuden mukaan. Kellon hinta on 749,90 euroa. Grit X2 Pro Titanin hinta on 869,90 euroa.

    Hei! Luitko jo tämän?
    Futuristin koeajossa Volvo EX30: Ei ihan sellainen Volvo kuin odotimme

    Tagit: Polar Grit X2 Pro  
      Takaisin
    0 kommenttia:
    Kommentoi: