• Sähköpotkulaudoista tunnettu Segway tuo markkinoille kannettavan virta-aseman

    Segway Cube-mallit tulevat myyntiin joulukuusta alkaen.

    Muun muassa sähköistetyistä potkulaudoista ja muista sähkökulkuvälineistä tunnettu Segway-Ninebot siirtyy valmistamaan kannettavia virta-asemia. Ne kulkevat nimellä Segway Cube.

    Markkinoille tuodaan alkuvaiheessa kaksi yhden kilowattitunnin Segway Cube-1000 sekä kahden kilowattitunnin Segway Cube-2000. Kolmas tuote on Segway Cube-BTX-1000, jossa on vaihdettava yhden kilowattitunnin akku.

    Kannettavien virtalähteiden lisäksi Segway on jatkossa myös aurinkopaneelivalmistaja. Yhtiö tuo myyntiin 100- ja 200-wattiset paneelit.

    Cube-malliston jokaiseen virta-asemaan voi lisätä enintään viisi akkumoduulia, jotka myydään erikseen. Jokainen niistä kasvattaa kapasiteettia yhdellä kilowattitunnilla. Valmistajan mukaan mallisto on tarkoitettu sekä henkilökohtaiseen liikkuvaan käyttöön että kodin tarpeisiin. Järjestelmä säätää automaattisesti virran jakamisen asemaan liitettyihin laitteisiin ehkäisten niiden ylikuumenemista. Cubeen voi liittää laitteen, jonka virrankulutus on enintään 4 400 wattia. Vertailukohteena valmistaja käyttää keskimääräisen kotitalouden päivittäistä sähköenergian tarvetta, joka on noin 3 000 wattia.

    Segway Cube on saanut IPX3-luokituksen, joka takaa laitteelle roiskevesisuojauksen. Cubessa on 800 watin latausportti, josta saa virtaa esimerkiksi sähköautoon tai aurinkopaneeliin. Järjestelmä tukee pikalatausta, jonka avulla Cube-mallit voi ladata tyhjästä täyteen alle kahdessa tunnissa. Laitteilla on viiden vuoden takuu.

    Ensimmäisille markkina-alueilla Cube saapuu joulukuussa. Se on ennakkotilattavissa Indiegogo-palvelussa.

    Hei! Luitko jo tämän?

    Uusin Mac-päivitys on monen käyttäjän riesa: Oletko törmännyt näihin ongelmiin?

    Tagit: Segway-Ninebot  Segway Cube  aurinkopaneeli  
      Takaisin
    0 kommenttia:
    Kommentoi: