• Samsungin ”superimuri” sisältää mopin

    Uutuus esitellään CES 2024 -messuilla Las Vegasissa.

    Onko sinulla robotti-imuri? Saatat innostua sen vaihtamisesta uuteen, sillä Samsung on keksinyt yhdistää robotti-imurin ja mopin.

    Samsung uudistaa Jet Robot -robotti-imurimalliaan, joka on pysynyt nykyisellään vuodesta 2021. Uusi versio Jet Bot Combo on esillä CES 2024 -teknologiamessuilla Las Vegasissa. Aikaisemmin Samsung on jo esitellyt robottimopin, joka kulkee nimellä Jetbot Mop.

    Uutuuden ideana on tehostaa siivousta ja jättää lattiat puhtaammaksi verrattuna pelkkään imurointiin.

    Samsung ei ole vielä paljastanut laitteen kaikkia ominaisuuksia, mutta kyseessä on tutun pyöreä kapistus, joka tarjoaa itsetyhjentävän ja itsepuhdistuvan latausaseman. Latauksen aikana laitteen vesitankki täyttyy ja imuroidut roskat tyhjennetään säiliöstä. Latausasema myös puhdistaa kaksi moppityynyä käyttäen höyryä, lämmintä vettä ja kuumaa ilmaa. Höyryllä laite pyrkii pitämään mopit hygieenisinä ja hajuttomina. Höyrypuhdistusta voi käyttää myös moppausprosessin aikana lattiassa oleviin kuivuneisiin tahroihin.

    Samsungin tiedote kertoo, että löytäessään tahran laite palaa latausasemaan, kuumentaa mopit höyryllä ja vedellä ja palaa puhdistamaan kyseisen tahran. Mopit pyörivät 170 kierroksen minuuttinopeudella.

    Uutuus käyttää tekoälyä navigoidakseen kodin tiloissa. Laite osaa väistää objekteja, jotka voisivat kaatua robotin törmätessä niihin. Valmistajan mukaan kyseistä ominaisuutta on parannettu edellisestä malliversiosta. Uutuusmalli osaa erottaa lattian tyypin, jolloin se nostaa mopit ylös esimerkiksi kokolattiamaton kohdalla. Näin ollen käyttäjän ei tarvitse irrottaa moppeja manuaalisesti.

    Uutuuden hintaa ei ole vielä kerrottu julkisuuteen, mutta se asettunee robotti-imurien yläpäähän.

    Hei! Luitko jo tämän?

    Tekoäly voi ennustaa kuolemasi: Olisitko valmis?

    Tagit: Samsung  robotti-imuri  Jet Bot Combo  
      Takaisin
    0 kommenttia:
    Kommentoi: