• Sisustajan unelma? Samsung julkaisi kehykseksi naamioidun kaiuttimen

    Jos et kaipaa kotiisi teknologialta näyttävää teknologiaa, Samsungin uutuus voi olla mieleinen.

    Korealainen teknologiajätti Samsung on tuonut Suomessa myyntiin kaiuttimen, joka on tarkoitettu ennen kaikkea osaksi kodin sisustusta.

    Lifestyle-tuoteperheeseen esitelty Music Frame on nimensä mukaisesti henkinen seuraaja The Frame -televisiolle, joka on saavuttanut suosiota maailmalla ja myös Suomessa. Kyseessä on taulun kehystä imitoiva näyttö, joka toimii tarvittaessa isona digitaalisena tauluna.

    Music Frame on siitä erikoinen teknologinen tuote, että siihen voi kiinnittää fyysisiä valokuvia perinteisten valokuvakehysten tavoin. Kuvakehyksiin asetetun kuvan voi vaihtaa irrottamalla etupaneelin, jossa on paikka tulostetulle valokuvalle. Mukana tulevaan passepartout-kehykseen mahtuu 18,1 x 18,1 cm:n kokoinen kuva.

    CES 2024 -messuilla alun perin esitelty tuote on tilattavissa 499 euron hintaan. Kaiuttimen värinä on aluksi vain musta, mutta Samsung kertoo tuovansa myöhemmin myyntiin myös valkoisen kehyksen, jotka voidaan kiinnittää Music Frameen.

    Music Frame toimii sekä itsenäisenä kaiuttimena että täydennyksenä kotiteatterin äänentoistoon. Jos Music Frame on yhdistetty Samsung TV:n tai soundbarin kanssa, se vahvistaa surround-ääntä ja tehostaa bassontoistoa kuuntelukokemuksen parantamiseksi. Tuotteen mukana toimitetaan seinäkiinnike ja jalusta. Käyttäjät voivat halutessaan luoda yhteyden useiden Music Frame -kaiuttimien välille. Musiikin toisto onnistuu kätevästi suoraan puhelimelta Wi-Fi- tai Bluetooth-yhteyden avulla.

    Music Framessa on kaksi kolmetiekaiutinta. Laite analysoi ympäröivän tilan SpaceFit Sound Pro -teknologialla, joka säätää äänentoistoa tilan akustiikan mukaan. Kaiutin tukee Dolby Atmos -teknologiaa.

    Music Frame toimii tällä hetkellä vuonna 2024 julkaistujen, Q Symphony -yhteensopivien TV- ja soundbar-laitteiden kanssa. Vuonna 2023 julkaistuille laitemalleille on määrä tuoda päivitys kesällä 2024.

    Hei! Luitko jo tämän?

    Applelta varoitus iPhone-käyttäjille: Älä tee näin yön aikana

    Tagit: Samsung  Music Frame  
      Takaisin
    0 kommenttia:
    Kommentoi: