• Tutkimus paljastaa, mikä asia ärsyttää eniten älypuhelimen käyttäjiä

    OnePlus selvitti suomalaisten kuluttajien älypuhelimen käyttöä.

    Mobiililaitevalmistaja OnePlus selvitti tuoreessa tutkimuksessaan pohjoismaalaisten toiveita ja käyttötottumuksia älypuhelimiin liittyen. Tutkimus oli osa hiljattain lanseeratun OnePlus Nord 3 5G -älypuhelimen kampanjaa, ja se tehtiin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

    Kyselytulosten perusteella suomalaiset käyttävät pohjoismaalaisista keskimäärin eniten aikaa älypuhelimellaan. Samalla selvisi, että rikkinäinen puhelin tai sen näyttö on Suomessa yleisempi ongelma kuin naapurimaissa.

    Kaksi kolmasosaa (66 %) suomalaisista kertoi käyttävänsä älypuhelinta yli kaksi tuntia päivässä. Keskimäärin suomalaiset viettävät noin 153 minuuttia päivässä älypuhelimella. Kyseinen luku on Pohjoismaiden korkein. Tanskassa älypuhelinta käytetään ”vain” noin 130 minuuttia päivässä.

    Eroja löytyy myös sukupuolten väliltä: suomalaiset naiset käyttävät älypuhelintaan päivittäin keskimäärin 162 minuuttia ja miehet 137 minuuttia.

    Tutkimuksen mukaan naiset suosivat miehiä enemmän sosiaalisen median sovelluksia. Miehillä video- ja suoratoistopalvelut kuten Netflix nousivat listan kärkeen.

    – Suomalaiset tunnetusti kovia älypuhelimen käyttäjiä. Meillä on hyvät ja nopeat nettiyhteydet ympäri maata ja edullisetkin älypuhelimet ovat nykyään tehokkaita. Liiallista ruutuaikaa tulee kuitenkin välttää. Nykyään älypuhelimissa pystyy rajoittamaan tiettyjen sovellusten päivittäistä käyttöaikaa, OnePlussan Euroopan strategiajohtaja Tuomas Lampén muistuttaa.

    OnePlus kysyi tutkimuksessa myös sitä, mikä on kuluttajien mielestä älypuhelimen ärsyttävin ominaisuus. Noin puolet vastasi tämän olevan heikentynyt akun kesto. Toiseksi eniten suomalaisia ärsytti naarmuuntunut puhelin tai sen naarmuinen näyttö.

    Hei! Luitko jo tämän?

    Huipputeknologiaa sisältävä älyvaaka tulee: Voi paljastaa eteisvärinän

    Tagit: OnePlus  
      Takaisin
    0 kommenttia:
    Kommentoi: