• Viisi tärppiä uudesta OnePlus 12 -huippupuhelimesta

    OnePlus on esitellyt uutuuspuhelimen, jossa huomio kiinnittyy huippukirkkaaseen näyttöön ja langattomaan pikalataukseen.

    OnePlus esitteli tänään uusimmat huippupuhelimensa: OnePlus 12:n ja OnePlus 12 R:n. OnePlus 12:n suositushinta Suomessa on 949 euroa (12+256 Gt) ja 1099 euroa (16+512 Gt). OnePlus 12R maksaa Suomessa 699 euroa (16+256 Gt).

    Tärppi 1: Huippukirkas näyttö

    Mobiililaitteen käyttö voi olla tuskallista kirkkaassa auringonpaisteessa. Entä jos puhelimessa olisi niin kirkas näyttö, että siitä saa selvää myös rannalla tai etelän auringossa? OnePlus yrittää korjata ongelman historiallisen kirkkaalla 4500 nitin kirkkauteen yltävällä näyttöteknologialla. Nit-luku kertoo näytön pinnalta lähtevästä kirkkaudesta, joten mitä suurempi nit, sen kirkkaampi näyttö. 4500 on luku, jota ei ole aikaisemmin nähty älypuhelimissa.

    Tärppi 2: Langaton lataus palaa

    OnePlussan edellinen lippulaivapuhelin sai moitteita langattoman latauksen puutteesta. Nyt puute on korjattu ja puhelimessa on huippunopea 50 watin langaton pikalataus, jonka ansiosta laitteen voi ladata tyhjästä täyteen 55 minuutissa. Langallisella latauksella päästään 26 minuutin latausaikaan, joka on ehdotonta kärkeä mobiililaitteissa. OnePlus tarjoaa käyttäjälle myös hyödyllisen ominaisuuden: Puhelinta voi käyttää muiden laitteiden kuten kuulokkeiden tai älykellon lataamiseen.

    Tärppi 3: Uusi periskooppikamera

    OnePlus 12 pitää sisällään ”uuden vanhan” kameran, joka on tuttu OnePlus Open -puhelimesta. Kyseessä on 3-kertaisella optisella zoomilla varustettu, 64 megapikselin kennolla ryyditetty periskooppitelekamera, jonka digitaalinen zoom on venytetty 120-kertaiseksi.

    Tärppi 4: Märät sormet eivät haittaa

    OnePlus 12:n näytössä on hyödyllinen ominaisuus Suomen haastaviin sääolosuhteisiin: Kosketusnäyttöä voi käyttää myös märillä sormilla ja sateessa ilman, että kosketusnäytön toiminta häiriintyy tai kosketuskomennot eivät onnistu.

    Tärppi 5: Android 14

    OnePlus 12 on ensimmäisiä älypuhelimia, jotka toimitetaan Android 14 -käyttöjärjestelmäversiolla. Valmistaja lupaa laitteen ostajalle neljän vuoden käyttöjärjestelmäpäivitykset.

    Hei! Luitko jo tämän?

    Kova valinta: Samsung Galaxy S24 Ultra vai iPhone 15 Pro Max?

     

    Tagit: OnePlus 12  OnePlus  älypuhelin  Android 14  
      Takaisin
    0 kommenttia:
    Kommentoi: